Take a fresh look at your lifestyle.

旅逃愉快 Dear Galileo

3 160

日期: 22/07/2010

簡介: 電影全程在歐洲倫敦、巴黎及意大利拍攝,兩個女生Noon和Cherry,一個失戀,一個失學,兩人決定離開泰國,飛往歐洲展開一段未可知的旅程。她們從倫敦到巴黎、最後留在意大利,可是旅費不足、工作又被騙、生活拮据等等問題,一一考驗兩人的友情,然而正是這一段自由放任的輕狂歲月,為她們的青春添上色彩的一頁。

導演: Nithiwat Tharatorn
主演: Chutima Teepanart, Jarinporn Joonkiat, Ray Macdonald
級別: IIA
片長: 136分鐘

[tubepress mode=”tag” tagValue=”旅逃愉快 Dear Galileo”]

3 Comments
  1. suetfun says

    這部電影應該很好看的~
    希望泛亞多進這些泰國電影
    能其他人知道泰國除了鬼片還有其他片類的!

  2. 飛仔 says

    昨天原本唔係想睇lee個戲既, 其他戲爆晒無位而又見到lee個戲有好多位而且女友又有d興趣想知道講咩, 所以睇左, 最初知道係泰文戲真係有d膽心唔好睇, 不過之後就比個劇情同風景吸引左! 內裡又有好多真係幾搞笑既笑點,緊張場面唔多, 不過真係夠晒啦, 你睇完會對d人係外游或working holiday有更深既睇會 😀

  3. Kanitech says

    我好喜歡套片最尾既音樂…唔知叫咩名?

Leave A Reply

Your email address will not be published.