Take a fresh look at your lifestyle.

GARNIER OLIA染髮劑 染髮同時護髮

0 130

我自己有一個習慣就係每3個月會染髮一次。以前多數都係比錢SALON 一TAKE過剪髮+染髮 (起碼要坐5-6小時,好討厭),所以開始自己會嘗試在家中染髮。初期D染髮霜好大陣阿摩尼亞成份好難聞,唔同現在有好多產品都不傷害髮質又可以護髮。

170413qz8acksq2n892npp

例如今次我用GARNIER OLIA 染髮霜,用的是6.6 亮棕紅。冇阿摩尼亞,還有一陣清香花味。以前頭髮皮損了會被染髮霜”那到, 但此產品就不同完全沒有不舒服感覺,染完後頭髮還有光澤又易疏,又慳時間又方便,平靚正!

成分不含阿摩尼亞,不會損害髮質,以創新的 “油導技術”, 結合高濃度 mineral oil 及最少鹼性劑的 MEA,使色澤能深入髮絲,令顏色更持久,而不會過度撐開髮絲鱗層,其中的天然花油更能改善髮質,用後柔順有光澤。

170422jjj1fcfjgy1apjx2

完成後好上色!

轉載來源

Leave A Reply

Your email address will not be published.