Take a fresh look at your lifestyle.

MY ARMANI TO GO TONE-UP CUSHION

0 312

GIORGIO ARMANI 新出的TONE UP CUSHION
係粉紅色盒. 與之前紅盒ICONIC CUSHION那款的分別, 係紅盒偏水光感; 粉紅盒就係帶珠光感. 兩者都有很好的護膚成份, 令你化妝同時護膚.

佢仲有抗污染成份, 對於養貓的我, 係一大BONUS ~ 因我發覺, 用了抗污染成份的產品, 啲貓毛冇咁易黏在面上.

紅盒係SPF23, 粉紅盒就仲低啲, 只有SPF15; 所以我自己先會上一層高防曬的BASE. 這特別適合皮膚不錯的日子, 你想show 到皮膚的質感, 但又帶點珠光去提升好氣息 + 令皮膚看起來很有活力, 很飽滿 (論遮瑕度, 紅盒勁啲). 所以BA 推介, 很多客早上返工前會用紅盒; 但會帶粉紅盒出街補妝, 就兩者的益處都盡得.

另外BA仲同我試咗講於8月20日出的ROUGE D’ARMANI MATTE 403 色…紅得嚟又不太霸氣, MATTE 得嚟, 又唔係乾枯…真係恰到好處!

看我在陽光下, 用咗粉紅盒, 啲皮膚真係靚到不得了! 個唇又係非常之不得了!

年度美妝盛事,ARMANI BOX HONG KONG再度重臨香港,即日起至9 月25 日 在尖沙咀海港城展出!!!

特別之處:
. 今年,ARMANI BOX HONG KONG於全球首度加入電影及紅地毯元素,現場亦因此特別加入 Walk of Fame 星光大道電子手印、Screen Test 電影試鏡等獨特的體驗活動。

. ARMANI BOX 主角紅色猩猩Uri 更換上金裝,將電影頒獎禮的小金人象徵展現於身上。

. ARMANI BOX Hong Kong 為大家帶來最新的 ARMANI TONE-UP CUSHION 雪紡水光氣墊精華粉底以及ROUGE D’ARMANI MATTE 絲滑啞亮唇膏的美妝體驗!

. 只需於ARMANI BOX Hong Kong網頁 bit.ly/2Puhqmo 登記,並成功完成指定體驗便可獲贈限量紀念品乙份,9月12號至16號的禮物是印有Uri 的圖案的限量手挽袋!數量有限,送完即止。其他日子還有更多精采禮品!! 萬勿錯過!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.