Take a fresh look at your lifestyle.

SHÈ 舍 x gülsha兩人份量的下午茶套餐

0 743

秋高氣爽, 有冇諗過同閨蜜一起, 去嘆個high tea 之

冇諗過有咁so 嘅 offer:
就係只要於2019年10月31日前,於Zoe by Profex網上店購買gülsha晨露純玫瑰花蜜精華霜乙支,即送 SHÈ 舍 x gülsha兩人份量的下午茶套餐(價值︰$360),套餐更會送兩套gülsha護膚套裝及禮劵(價值︰$420)!

Zoe by Profex網上店︰
https://bit.ly/2OxwwdW

gülsha晨露純玫瑰花蜜精華霜以品牌的玫瑰水代替純水,再加入高濃度的玫瑰精華油,將當中的玫瑰精華成分double up!

另加多種植物精華提升抗氧袪皺保濕效果,當中包括紅花籽萃取、乳油木果油、黑醋栗籽油等等。黑醋栗籽油更含豐富維他命、礦物質及γ-亞麻油酸,令細胞保留較多水份,有助傷口復原及疤痕減退,可舒緩濕疹、紅腫、皮膚乾燥發癢,改善老化和發炎的肌膚,令皮膚嫩滑。

除了補水,鎖水亦極為重要,所以加入了天然蜂蠟成分🐝,為皮膚築起薄薄天然保護屏障,防止水分流失而不會倒塞毛孔。其抗炎及低敏特性,有助舒缓肌膚不適。

我試用咗, 好淡淡的玫瑰香, 唔笠, 好快被吸收. 質感好柔滑!

SHÈ 舍在IFC, 有大大個開陽海境; 尤其家吓秋涼, 坐OUTDOOR 好舒服. TEA SET鹹有甜, 非常精緻, display 得好靚 ~ 一人仲可以有兩杯DRINK (有酒精或冇酒精都得). 真係性價比好高!

SHÈ 舍 x gülsha兩人份量的下午茶套餐詳情︰
日期︰2019年11月1日至12月15日 (星期一至日)
時間︰下午3時至6時
地址︰中環港景街1號國際金融中心商場3樓3025-26, 3031-3066號舖
電話︰21100153
網上訂座︰https://bit.ly/2osD2Yv

Leave A Reply

Your email address will not be published.